Rozdiel a spojenie medzi výstupom vzduchu ABS a výstupom vzduchu z hliníkovej zliatiny

2022-08-29


Každý môže byť trochu neznámy s výstupom vzduchu; ale ak je navrhnutý výstup vzduchu centrálnej klimatizácie, veľa ľudí by to malo byť relatívne oboznámené.


V skutočnosti, či už ide o výstup vzduchu alebo výstup vzduchu, v skutočnosti sa to týka koncových armatúr na výstupe vzduchu centrálnej klimatizácie a celý názov je „centrálny výstup vzduchu z klimatizácie“; v priemysle každý hovorí, že výstup vzduchu je výstup vzduchu centrálnej klimatizácie, ale len Ľahšie sa to nazýva!


Zvyčajne existujú dva hlavné typy centrálnych prieduchov klimatizácie (tj „vzduchové otvory“): prieduchy ABS a prieduchy z hliníkovej zliatiny.

TheABS výstup vzduchuje výstup vzduchu klimatizácie vyrobený z technických plastov; výstup vzduchu z hliníkovej zliatiny je syntetický kovový výstup vzduchu klimatizácie vyrobený z kovu.

Po prvé, suroviny.
1. ABS výstup vzduchuje vývod vzduchu klimatizácie z nového materiálu, ktorý sa v posledných rokoch postupne objavuje.

ABS plast je terpolymér troch monomérov, akrylonitrilu (A), butadiénu (B) a styrénu (S). Relatívny obsah troch monomérov sa môže ľubovoľne meniť, čím sa získajú rôzne živice. Relatívne povedané, jeho chemické vlastnosti a fyzikálne vlastnosti sú relatívne stabilné a je húževnatý, tvrdý a plastický. Bol široko používaný v mnohých oblastiach.

2. Duša z hliníkovej zliatiny je kompozitný materiál z hliníka a iných kovov, ktorý sa používa skôr v oblasti letectva, kozmonautiky a chémie.

Po druhé, cena.
V porovnaní s dúchacou trubicou z hliníkovej zliatiny je najdôležitejšou vlastnosťou dúchacej trubice ABS, že suroviny dúchacej trubice sú ľahko dostupné a relatívne lacné. Suroviny dúchacej trubice z hliníkovej zliatiny sú relatívne drahé.

Po tretie, výrobný proces
V porovnaní s dúchacou trubicou ABS je dúchacia trubica z hliníkovej zliatiny o niečo komplikovanejšia z hľadiska výrobného procesu; preto, pokiaľ ide o dodávku na mieru, doba výstavby výduchy z hliníkovej zliatiny bude o niečo dlhšia.

4. Bezpečnostné aspekty (spomalenie horenia)
Relatívne povedané, dúchadlá z hliníkovej zliatiny sú odolnejšie voči vysokej teplote.

Samozrejme, vďaka samotnému kovovému materiálu bude odvod tepla z vývodu vzduchu z hliníkovej zliatiny lepší; ale na výstupe vzduchu z klimatizácie je pravdepodobnejšie, že dôjde ku kondenzácii.

5. Iné aspekty
S rozvojom spoločnosti je rozsah použitia technických plastov ABS tiež širší a širší; preto môže v budúcnosti tvoriť aj trend vývoja predajní ABS.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy